Gökçek suçlu 'arıtma lobisi' dedi, suyu içti

Başkent Ankara'daki şebeke suyu tartışmaları hakkında Melih Gökçek'ten açıklama geldi. Gazetecilerin karşısına çıkan Gökçek, pis suları 'arıtma lobisi'ne bağladı, vatandaşları suçladı.

Yayınlanma: 11.09.2014 - 10:18
Abone Ol google-news

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'daki su sorununa ilişkin basın toplantısı düzenledi. Gökçek, Ankara'daki 'su tartışmasının' arkasında su arıtma cihazı satanların olduğunu iddia etti.

Gökçek'in açıklamaları şöyle:

- Su arıtma cihazı satanlar bu tarz görüntüleri yayarlar.

- Pet şişe satıcılarının olaylar dolayısıyla arkadaşıma teşekkür ettiğini söyleyeyim. Satışlarımız patladı diye.

- Bu kampanyanın arkasında kim var? CHP'li milletvekilleri var, Ankara Tabipler Odası...

- Hep suyumuzun kötü olduğunu söylediler ama bir yerden bir rapor getiremediler. Bu ne tamamen ideoloji, tamamen insanları korkutmaya dayalı...

GÖKÇEK'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SUYUN 'SARI' AKMASININ SORUMLUSU VATANDAŞLARMIŞ

- Sarı su akmasının suçlusu belediye değildir, tüketicidir. 50 yıllık şebeke suları var, iç tesisatların bakımı yapılmıyor otomatik olarak sarı su akar. Sarı su, paslı su akması mümkün değil. Yok efendim Ankara'nın suyu Fanta'ya benziyormuş, CHP böyle diyor.

- CHP’li vekillere ve odalara rakamlarla hitap edeceğim... Akut bağırsak enfeksiyonlarıyla konuşacağım. Ankara’da yüzde 2 artış. Geçen sene ocak ayında 21 binmiş vaka sayısı çıkmış. Mart’ta 30 bine çıkmış. Tabipler Odası hiç sesini çıkarmamış. Bu sene 41 binmiş 33 bine inmiş. Toplamda 210 bin vaka varmış, bu sene 215 bin vaka varmış. Ankara’da herhangi bir salgın hastalık yok.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler