Flash TV, haber programlarını yayından kaldırdı

Flash TV, haber programlarını yayından kaldırma kararı aldı. Yapılan açıklamada, "Son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Flash TV yönetimi Gerçek Gündem ve Gece Hattı programlarını yayından kaldırmıştır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Yayınlanma: 04.01.2019 - 12:27
Abone Ol google-news

Yayın akışının büyük bölümünü eğlence programlarına ayıran Flash TV, dün yapılan yayın kesintisinin ardından bugün haber programlarını da yayından kaldırma kararı aldı.

Yapılan açıklamada, "Son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Flash TV yönetimi Gerçek Gündem ve Gece Hattı programlarını yayından kaldırmıştır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

<haber-dikey:1189663>

Gece Hattı programını Gökhan Taşkın, sabah kuşağında yayınlanan Gerçek Gündem programını ise Yılmaz Tunca hazırlayıp sunuyordu.

'TÜRKSAT'A ÖDEME YAPILINCA KANALDA İŞLER NORMALE DÖNDÜ'

Medyaradar'ın sabah saatlerinde ulaştığı bilgilere göre; Flash TV'nin dün yapılan kesintisi Türksat'a yatırılması gereken paranın ödenememesi ile ilgiliydi ve bugün yatırılan ücret sonrası kanalda işler normale döndü.

Ancak kanalın haber bültenlerini kaldırma açıklaması yapması birçok soru işaretini beraberinde getirdi.

Kanalın hep kapalı kapılar ardında kalmayı tercih eden patronu Ömer Ziya Göktuğ, 2014 yılında ilk kez Medyaradar'a konuşmuştu.

Bazı siyasilerin yayınlarıyla ilgili kendisini aradığını açıkça söyleyen Göktuğ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ile ilgili ise şunları söylemişti:

Sayın Erdoğan'ı 68 yılından bu yana tanırım. İmam Hatip Lisesi 2.inci veya 3.üncü sınıfındaydı. Beyoğlu ilçe gençlik kolu başkanlığı, ilçe ve il başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Parti başkanlığı Başbakanlığı dönemlerini ayrıntısıyla bilirim. Sn. Erdoğan'ın tanıdığı ilk TV patronu benim. Girdiği ilk TV Stüdyosu bizim stüdyolarımızdır. İkimiz de birbirimizi biliriz. Başbakan olup girdiği ilk Bakanlar kurulunda arkadaşlarına "Benden uzak durmalarını, yokluğa mahkûm etmelerini" söylemiş. Bunu bana o kurulda bulunan iki bakan anlattı. Bana neden bu kadar kırgın — kızgın olduğunu bilmiyorum. AKP kurulurken Sn. Gül, Sn. Gökçek ve Sn. Erdoğan yarışıyordu. Ben esasen bu kuşaktanım ama Erbakan Hoca'yı yarı yolda bırakmalarını hoş karşılamıyordum. Bu üçlü arasında en az yakın olduğum kişi Sn. Erdoğan'dı… O süreçte benim dışımda ve bence gerçek dışı bazı dedikodular nedeniyle kırılmış olabilir. Yine de Flash gerçekten tarafsız yayıncılık yapıyor… Yıkıcı muhalefet yapmıyor… Bu durumu da dikkate alıyor olabilirler.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler