Nilhan Osmanoğlu'ndan skandal sözler

2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu İsmet İnön'yü hedef aldı. Bu iddia ile ilgili olarak İsmet İnönü’nün torunu ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Büyük babam İsmet İnönü’de sinirlendiği zaman “Hadi canım sen de” derdi. Sevgilerimle" dedi.

Yayınlanma: 06.02.2019 - 12:09
Abone Ol google-news
<video:1233825>

Osmanoğlu, İsmet İnönü'nün Türkiye'ye dönmek isteyen Osmanlı hanedanı üyelerine 'Bunun bir bedeli var' dediğini ve ellerindeki mücevherlerini aldığını iddia etti.

İnönü için Abdülhamid’in eşinin mücevherlerini alıp Türkiye’ye döndüğünü ve bir süre sonra bu mücevherlerin eşinin üstünde görüldüğünü söyleyen Osmanoğlu hiçbir belge göstermedi. Osmanoğlu, bu görüşmenin bir mektupta geçtiğini söyledi.

SERT TEPKİ

Osmanoğlu'nun bu sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı. Bunlardan bazıları şöyle:

Hüseyin Ünal: Dedelerinizin, imparatorluğu son 100 yılında yönetememesinin bedelini dedelerimiz kanlarıyla ödedi...Soyunuz, soysuzca bir manda himayesine razıyken, o iftira attığınız insanlar vatan kurtardılar. Ve bu millet 1954 yılına kadar soyunuzun borçlarını ödedi.


İsmail Saymaz: "Cumhuriyet" Savcıları, cumhuriyetin kurucularına hırsız deniyor ve iftira atılıyor. Siz hangi güne "cumhuriyet" savcısısınız? Nilhan Osmanoğlu adlı müfteri ve terbiyesiz kadına dava açılmasını istiyoruz. Sen o yarım aklınla Kurtuluş Savaşı kahramanlarına küfredemez, hırsız diyemezsin. Türkiye, dedelerinizin borçlarını öderken, tezekten arpa danesi ayıklayıp yemiş insanların vatanı. Haddini bileceksin.

Hayri İnönü: "Sevgili @ismailsaymaz duyarlılığınız için teşekkür ederim. Rahmetli Demirel’in bir lafı vardı “İftiranın yakışanından korkacaksın” diye. Büyük babam İsmet İnönü’de sinirlendiği zaman “Hadi canım sen de” derdi. Sevgilerimle

Faruk Özdemir: II.Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu, İnönü‘nün Abdülhamid’in eşinin mücevherlerini alıp Türkiye’ye döndüğünü ve bir süre sonra bu mücevherlerin eşinin üstünde görüldüğünü iddia etti. Bu aile vatanı sattı yetmedi, kahramanlarına iftira atıyor!

CeyCey1925: Bu ülke senin dedelerinin kumar borçlarını ödedi sen çıkıp hiç bir belge olmadan doğruluğu olmayan mektupla kendi yarım kalan aklınla İsmet İnönü'ye ve Arkadaşlarına hırsız diyemezsin haddini bileceksin terbiyesiz.

Mehmet Karakaya: Hanımefendi,dedenize Fransız sömürgesi olan Lübnan bedelsiz mi kucak açmış?Geri dönmek için değil de sığınmak için, o tarihte en ufak paraya bile ülkemizin ihtiyacı varken, ne kadar mücevher verdiniz ecnebilere? Sonra İnönü’ye de geliriz, önce bunu netleştirelim.

Alof: Anadolu açken soyulmamış patatesi hayatında ilk defa bütün görünce kendilerini aşağılanmış hissettiklerini anlatan bir aile. Karşılarında artık kul tebaa yok bunu kendilerine yediremiyor mirasyedileri.

sherlock: Hayal dünylalarındaki tarihleni yazıyorlar, ellerinde kanıt olarak gösterdikleri hiçbir şey yok, bu kadar paraya ve maddiyata ve rüsvete düşkün olduğu iddia edilen bir İnönü ailesinin cocuğu fizik okumustur. İnönu ailesinin ekonomik durumu belli sonuçta.

Adem Uğur Kızıldere: İşiniz gücünüz palavra. Kaynak soran yok nasıl olsa. Mektupta yazıyordu de geç. Daha zorlarlarsa fesliyi referans gösterirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler