IŞİD, İstanbul Üniversitesi'nde terör estirdi

İstanbul Üniversitesi'nde terör örgütü IŞİD'i protesto için stand açan ve 'IŞİD çetesi Ortadoğu'dan defol' afişi asan öğrencilere yüzleri maskeli bir grup sopalarla saldırdı.

Yayınlanma: 26.09.2014 - 14:06
Abone Ol google-news

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde IŞİD ve AKP ile ilgili afiş asan üniversitelilere, 'Müslüman Gençlik' isimli grup saldırdı. Saldırıda yüzleri maskeli olan grup, üniversiteli öğrencilerin üzerine sopalarla saldırdı. Saldırganlardan gözaltına alınanlar olduğu belirtiliyor.

Olayın ardından üniversite öğrencileri bina dışında toplandı. Fakülte önünde toplanıp pankart açan yaklaşık 200 kişilik grup bir süre slogan attı. Yapılan basın açıklamasında ise "20 kişilik güruh, yüzlerinde siyah maskelerle, ellerinde çivili sopalarla bizlere saldırdılar. Bu yapılan saldırı sadece üniversite öğrencilerine değil, halkların kardeşliğine, barışa ve demokrasiye yapılmıştır. Bulunduğumuz bütün alanlarda mezhepçi, ırkçı zihniyete karşı halkların kardeşliğini savunmaya, barışın sesini yükseltmeye devam edeceğiz" denildi.

SALDIRDIKTAN SONRA OTOBÜSLE GİTTİLER

Bu arada saldırının ardından saldırganların okuldan ayrılırken bir fotoğrafı çekildi. İlerihaber'in haberine göre, saldırganlar İETT otobüsüyle olay yerinden ayrıldı.



İstanbul Üniversitesi'ndeki IŞİD teröründen yeni görüntüler - VİDEO



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon