Soylu'dan tacizci polis için açıklama

Üniversite öğrencisi Merve Demirel’in polisin cinsel tacizine uğramasına ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra kargatulumba gözaltına alınırsınız." dedi.

Yayınlanma: 20.02.2019 - 16:47
Abone Ol google-news

<video:1253091>

Ankara Kızılay'da, Sakarya Caddesi'ne eylem yapan Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği'ne (TAYAD) destek olan üniversite öğrencisi Merve Demirel'in gözaltına alındığı sırada tacize uğramıştı. Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra kargatulumba gözaltına alınırsınız." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Soylu, şu ifadeleri kullandı:

<haber-dikey:1254387,1256142>

"TACİZ VARSA ÜZERİNE İLK BİZ GİDERİZ "

"Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra kargatulumba gözaltına alınırsınız. Eğer taciz varsa üzerine ilk biz gideriz. Hayatı kendi gibi düşünmeyenleri tacizle geçenlerin "Babası FETÖ'den ihraç,kardeşi DHKP-C'li proje kadın" üzerinden polisi ezmesine müsaade etmeyiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler