Uşak'ta tarihi bina çöktü

TCDD'ye ait tarihi binada yapılan yenileme çalışması sırasında, binanın çatısının ve bir duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalan işçi Nihat Şahin olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 09.11.2014 - 19:51
Abone Ol google-news

Yenileme çalışması sırasında çatısı ve bir duvarı çöken Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'na ait tarihi bina, enkazın kaldırılması çalışmaları sürerken tamamen çöktü.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Uşak Garı'nın bahçesinde bulunan ve çatısı ile bir duvarının yenileme çalışmaları sırasında çökmesi nedeniyle bir işçinin hayatını kaybettiği binada, ölen işçinin cesedine ulaşılması için çalışmalar sürüyor.

İki iş makinesi yıkılmayan duvara destek vermek için kepçelerini kullandı. Bu sırada bir başka iş makinesinin çatıya müdahale edince bina tamamen çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Cesede ulaşmak için AFAD ve Uşak Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

TCDD'ye ait tarihi binanın çatısı ve bir duvarı, yenileme çalışmaları sırasında çökmüş, olay sırasında binaya izolasyon malzemesi döşediği öğrenilen işçilerden Nihat Şahin (43) yıkılan duvarın altında kalarak can vermişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler