Öcalan'ın avukatları mektubu doğruladı

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları, yaşanan gelişmeler üzerine yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, dün Munzur Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Kemal Özcan'ın okuduğu mektup da paylaşıldı.

Yayınlanma: 21.06.2019 - 10:04
Abone Ol google-news

Asrın Hukuk Bürosu tarafından yapılan açıklamada "Biz kendi planlamamız doğrultusunda hazırlıklarımızı ve görüşmelerimizi yaparken Ali Kemal Özcan isimli kişinin basınla paylaşımlarını gördük. Özcan, Perşembe akşam saatlerinde büromuz avukatları ile de temas kurmaya çalışarak İmralı'da görüşme yaptığını iddia etmişti. İmralı'ya avukat olmayan bir kişinin götürüleceğine dair bir bilgiye sahip değildik. 2 Mayıs tarihinden bu yana gerçekleşen tüm görüşmelerde uyguladığımız üzere, müvekkilimizin mesajlarını önce muhataplarıyla akabinde kamuoyu ile paylaşan bir tutum içersindeyiz" şeklinde açıklama yapılırken Ali Kemal Özcan'ın dün gündeme getirdiği mektup da paylaşıldı.

Açıklamada, Öcalan'ın HDP ile görüşülmesini ve tartışılmasını söylediği, HDP'nin çalışmalarını HDP'nin kendisinin yaptığı ve kararlarını da HDP'nin vereceğini belirtildi.

<haber-yatay:1449672>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler