Bebeğini çöpe atmıştı: Yakalandı!

İzmir’in Torbalı ilçesi Karakızlar Mahallesi'nde, çöp konteynerinin içerisinde bulunan ölü bebeğin faillerinden annenin de aralarında bulunduğu 2 kişi Torbalı İlçe Jandarma ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlanma: 24.06.2019 - 12:42
Abone Ol google-news

İzmir'in Torbalı ilçesinde, edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cuma günü saat 08.00 sularında temizlik görevlileri, çöp konteynerinde poşete sarılmış şekilde ölü bir erkek bebek bulmuştu. Durumun, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirmesiyle olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatıldı. İlçe jandarma merkez karakol ekipleri, titiz çalışma neticesinde bulduğu ipuçlarıyla yola çıktı.

ÖNCE ERKEK ŞÜPHELİYE ULAŞILDI

Karakızlar Mahallesi'nin giriş ve çıkışlarında bulunan güvenlik kamerası ve mahalledeki vatandaşlardan alınan bilgiler doğrultusunda jandarma derin bir çalışma yürüttü. Jandarma, mahallede evi bulunan şüphe uyandıran 53 yaşındaki A.S.'nin evine gitti.

BEBEĞİ ÇÖPE ANNESİ ATMIŞ

Bunun üzerine A.S. gözaltına alınırken daha sonra bebeği çöp konteynerine bırakan annenin izine de rastlanıldı. Jandarma zaman kaybetmeden 31 yaşındaki anne Z.O.'yu Torbalı ilçesinde yakaladı. Torbalı Adliyesi'ne sevk edilen 2 şüpheli, savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Anne Z.O., tutuklanarak Şakran Cezaevi'ne, A.S. ise Buca Cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler