Mustafa Gazalcı’nın imza günleri

Eğitimci, CHP eski milletvekili Mustafa Gazalcı, Bilgi Yayınevinden yeni çıkan “Köy Enstitülerinin Meclis Süreci” kitabını üç ayrı etkinlikle okurları için imzalıyor.

Yayınlanma: 22.07.2019 - 15:58
Abone Ol google-news

Köy Enstitüleri Sistemi Mezunları Üzerine Bir Araştırma, Eğitime Dinci Çember” kitaplarının yazarı ve 16. ve 22. Dönem CHP Denizli Milletvekili olarak görev yapmış olan Mustafa Gazalcı’nın kitabı, Köy Enstitüleri üzerine, kuruluşundan günümüze kadar TBMM’de olumlu olumsuz söylenenleri içeriyor. Kitapta; İsmet İnönü’nün, Adnan Menderes’in, Süleyman Demirel’in, Bülent Ecevit’in enstitülerle ilgili sözleri yer alıyor. Gizli tutanaklar da kitapta ilk kez bir bütün olarak gözler önüne seriliyor. Enstitülerle ilgili bazı belgeler de ilk kez bu çalışmada yer alıyor.

Mustafa Gazalcı’nın ilk imza günü 24 Temmuz çarşamba günü Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Camiatik Mahallesi Yıldırım Caddesi No: 67 adresinde bulunan Kuşadası Özel Arabul Kültür Merkezi’ndeki (KUAKMER) etkinlik saat 17.30’da başlayacak. Gazalcı ayrıca 1 Ağustos Perşembe günü Burhaniye’de, 4 Ağustos Pazar günü Didim şenliklerinde saat 18.30’da imza günü yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler