Yurttaşa yakacak olarak dağıtılacakmış

CHP’li Yalova Belediyesi, Tonami Meydanı’nda Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nce yapılacak köprülü kavşak projesi kapsamında kesilen ağaçların belediyeye bağlı Umut Merkezleri aracılığıyla dar gelirli yurttaşlara kışlık yakacak olarak dağıtalacağını belirtti.

Yayınlanma: 29.11.2014 - 05:00
Abone Ol google-news

Kesilen ağaçları toplayan belediye ekipleri, bunları Yalova Belediyesi İkmal ve Bakım Müdürlüğü depolarına götürdü. Çalışmalar sırasında bölgedeki trafik akışı zaman zaman aksadı. Trafik tek şeritten sağlanabildi. Çevreciler ve yurttaşlar ise belediyenin ağaçları kesmesine tepki göstererek kesilen ağaçların dar gelirli yurttaşlara dağıtılmasına karşı olmadıklarını ancak belediyenin yaptığı yanlışı örtmeye çalıştığın söyledi.

İnce de isyan etti

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP’li Yalova Belediyesi’nin köprülü kavşak inşaatı için 158 ağacı kesmesine sert tepki gösterdi.Twitter’dan açıklama yapan İnce “Çınarın dalını kesmemek için köşkü yürüten Atatürk’ün kentinin ağaç kesilmesiyle anılması nedeniyle son derece üzgünüm.
Bunun için sadece Yalovalılardan, Türkiye’den değil tüm insanlıktan özür diliyorum. Ben bu kentin milletvekili olarak karayollarının tehdidine boyun eğerek işlem yapan belediyeye bunu telafi ettireceğim. Kesilen 18 çınar ağacının yerine 1800 çınar ağacı dikilecek” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler