Ahmet Hakan, Yavuz Bingöl’ün sözlerinin tamamını yayımladı

Müzisyen ve oyuncu Yavuz Bingöl’ün Hürriyet’ten Ahmet Hakan’a verdiği röportajda, Berkin Elvan’ın annesinin Tayyip Erdoğan tarafından yuhalatılmasını ‘insani bir şey’ diye nitelemesiyle başlayan tartışma sürüyor. Ahmet Hakan, kendisini sözlerini ‘çarpıtmakla’ suçlayan Yavuz Bingöl’ün o açıklamalarının tam metnini yayımladı.

Yayınlanma: 04.12.2014 - 08:49
Abone Ol google-news

 "Verilen cevapları biraz kısalttım. Tabii ki anlam değişimine ve anlam kaymasına yol açmamaya azami ölçüde özen göstererek” diyen Ahmet Hakan’ın, bugünkü köşesinden yayımladığı tam metin şöyle:

“İşte Yavuz Bingöl’ün sözleri…

Kelimesi kelimesine…

“Şöyle söyleyeyim: Mesela Tayyip Bey’in ölmüş anasına küfür edildiği zaman, ertesi gün o zaman Berkin Elvan’ın annesi yuhalattığı zaman… İşte o zaman sonuç ne? Yani bu çok insani, işte duygusunu işine karıştırmak! Şimdi buna önce sol değerlere inanan insanlar bu kadar aymazlık içine girip de, ilk bir haftası Gezi’nin ilk bir haftası benim için önemliydi, ondan sonra başka bir noktaya gitti, yani işte ne bileyim biliyorsun işte o köprünün adını değiştirmek bilmem ne…



Bunlar şimdi sol değerlere inanan insanların söyleyeceği cümleler mi? Ya da ölmüş bir annenin peşinden edilen küfür ne kadar yakışabilir? Ne kadar ayıp bir şey! Hiç farkı kalmıyor ki işin… O zaman o da öyle yapıyor. Peki tamam… Güzel… Ben de yani o yüzden saf tutmak istemiyorum. O kadar kötü bir noktaya gitti ki iş”.

Yavuz Bingöl Twitter hesabını kapattı

"Erdoğan'ın Berkin'in annesini yuhalatması insani bir şey"

Ve Yavuz Bingöl özür diledi

Yavuz Bingöl'e bir sert tepki de kardeşinden

Yavuz Bingöl'e Gülsüm Elvan'dan yanıt: İlk konserinde beni yuhalat!

Yavuz Bingöl'e tepki yağdı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler