Erdoğan'dan faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşuyor.

Yayınlanma: 08.09.2019 - 17:22
Abone Ol google-news

Malatya'da toplu açılış töreninde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan bölümler şöyle:

"Güvenli Bölge için ABD ile görüşüyoruz ancak istediklerimizle onların kafalarındakinin aynı şey olmadığını attığımız her adımda görüyoruz."

"Anlaşılan o ki müttefikimiz, bizim için değil terör örgütü için güvenli bir bölge oluşturmanın peşinde. Böyle bir anlayışı reddediyoruz."

- "Eylül ayı bitmeden Fırat'ın doğusunda kendi askerlerimizle fiilen güvenli bölge oluşumunu başlatmamış olursak artık kendi yolumuza gitmekten başka çaremiz kalmayacaktır."

- "(ABD ile oluşturulacak Güvenli Bölge) Biz bölgede yuvalanan terör örgütünü tamamen ortadan kaldırmayı hedeflerken onlar terör örgütüyle bizi aynı zeminde idare etmenin hesabını yapıyorlar."

- (Güvenli Bölge) Bu iş öyle 3-5 helikopter uçuşuyla, 5-10 araç devriyesiyle, göstermelik birkaç yüz askerin bölgede bulunmasıyla olacak iş değildir. Orada 1 milyon kişiyi iskan edebilmek için şehirleri ve kırsalıyla tüm bölgeyi fiilen güvenli hale getirmiş olmalıyız."

- "Nisan ayında S-400'ler Türkiye'ye yerleşmiş oluyor."

- Faizi de en kısa zamanda tek haneli rakama indiriyoruz, indireceğiz. Zaten tek haneli rakama indikten sonra enflasyon o da tek haneli rakamda bitmiş olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler