12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık 33 yıl 9 ay hapis cezası aldı

Aile dostlarının çocuğu K.Y’ye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen sanık Kadir Aydınlı, 33 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Aydınlı, savunmasında “Bu kadar insanın olduğu bir yerde böyle bir olayın olması mümkün değil. Bu üzerime atılmış bir iftira” diye konuştu.

Yayınlanma: 17.11.2019 - 00:26
12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık 33 yıl 9 ay hapis cezası aldı
Abone Ol google-news

K.Y’nin annesi ve babası boşanmıştı. Bakıcısının rahatsızlandığı dönemde annesinin iş seyahatine çıkması gerekiyordu. İddiaya göre, yakın dostları Kadir Aydınlı, “K.Y. bizde kalsın. Biz ona bakarız” dedi. Anne ise sanığa güvenerek kızını emanet etti.

Sanığın hesabına 1600 TL yatırdı. 6 gün süren seyahatin ardından dönünce kızını aldı. Ancak davranışlarında bozuklar olan K.Y., yaşadıklarını okuldaki rehber öğretmenine anlattı. Öğretmeni, durumu polise bildirdi. Tutuklanan sanık hakkında iddianame düzenlendi. 

Silivri Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 4. celsede karar verildi. Mahkeme heyeti, Aydınlı’nın 12 yaşını doldurmamış, ayrıca sanığın bakım ve gözetimi altında bulunan K.Y’ye istismarda bulunduğunu belirterek 27 yıl hapis cezasına hükmetti. Heyet, suçun değişik zamanlarda birden fazla işlendiğini vurgulayarak cezayı artırdı. 33 yıl 9 ay hapis cezası verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler