Olay yerinde olay var

Ankara’da, erkek arkadaşı Uzman Dr. Özgür T’nin evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman olayında, olay yeri incelemesinde yapılan skandallar gün yüzüne çıktı.

Yayınlanma: 20.12.2019 - 02:00
Olay yerinde olay var
Abone Ol google-news

Olayla ilgili mütalaa yazan Erciyes Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Çağlar Özdemir, “olay yerinde bulunan enjektör ve ilaç ampüllerinin olay yeri raporunda bulunmadığını, ampüllerin üzerindeki ilaç isimlerinin olay yeri fotoğraflarında okunamadığını, dosyaya da bu isimlerin işlenmediğini ve olayı aydınlatacak delillerin laboratuvara taşınmadığını” vurguladı. 

ELBİSELER İNCELENSİN 

Öte yandan komisyonda, Mersin Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kar, Rabia Naz vakasında da “psikolojik otopsi yapılması” gerektiğini belirtti. Kar, “Aileyle yakınları, görgü tanıkları, doktor medikal kayıtları, hepsi bir arada değerlendirilip, kaza mı intihar mı olduğunun ayrımı yapılmaya çalışılır. Rabia Naz vakasında da psikolojik otopsi yapılmalı” dedi. Rabia Naz’ın elbisesi üzerinde “lastik izine benzeyen izler” ile ilgili yeni bir inceleme yapılması gerektiğini de ifade eden Kar, elbiselerdeki izlerin ne olduğunu ortaya çıkarabileceğini söyledi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler