Bolu’nun merkezindeydi, küle döndü

Bolu merkezde yer alan bir kafede dün akşam çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülürken, kafe kullanılamaz hale geldi.

Yayınlanma: 29.01.2020 - 15:12
Abone Ol google-news

Bolu’da Atatürk Orman Parkı’nda bulunan Abdurrahman Avşar’ın işletmecisi olduğu Nar isimli kafeteryada dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevlerin kafeteryanın tamamını sardığını gören yurttaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yanan kafeteryadaki patlamalara karşı geniş güvenlik 

önlemleri alarak park içerisinde bulunan yurttaşların yangın bölgesinden uzaklaştırdı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda yangını söndürdü. Yangında kafeterya kullanılmaz hale gelirken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. 

Kafeterya işletmecisi Abdurrahman Avşar, “Çok üzgünüm. Maddi manevi zararımız çok büyük. Bu sene kafeteryaya bir sürü bakım yapmıştık. Yangının neyden kaynaklı çıktığı henüz tespit edilemedi” dedi. Bolu Belediyesi’nin yanan kafeterya için Avşar’a destek olacağı ve gereken çalışmaları başlattığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler