Avukatlardan jeotermal nöbeti

Cumhuriyet gazetesi davası sürerken İstanbul’da başlatılan ve Anadolu’ya yayılan Adalet Nöbeti bu kez Aydın’da yapılacak.

Yayınlanma: 11.02.2020 - 02:00
Avukatlardan jeotermal nöbeti
Abone Ol google-news

Aydın Barosu öncülüğünde 21 Şubat tarihinde yapılacak  “Adalet Nöbeti”nin teması bu kez çevre olacak. Aydın Barosu ev sahipliğinde Aydın Adliyesi’nde tutulacak olan nöbete Türkiye’nin her bölgesinden baro başkanları ve avukatların gelmesi bekleniyor. Ocak ayında Antalya’da öldürülen gazeteciler ve tutuklanan avukatlar için toplandıklarını belirten Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, şubattaki toplantının temasının çevre olacağını anlattı.

“Çevre İçin Nöbetteyiz” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Bozkurt, “Cumhuriyet gazetesi ve tutuklu avukatlar için başlattığımız Adalet Nöbeti’nin konusu çevre olacak. Aydın’ın jeotermallere karşı verdiği mücadaleyi tüm Türkiye biliyor. Jeotermel meselesi maalesef burada can alıcı noktada. Ülke çapında da böyle bir sıkıntı olduğu için bizde, Aydın’ı ve çevreyi korumak için Adalet Nöbeti’nde olacağız. Son zamanlarda artan jeotermallere ve kirletilen yok edilen çevreye dikkat çekeceğiz” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler