Yoğun bakımda kebap yediler

ELAZIĞ'da özel bir hastanenin yoğun bakımında, iki personelin kebap ziyafetinin fotoğrafının sosyal medyada yeralmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı. Özel hastaneden yapılan açıklamada da hastane yönetiminin ilgili personel hakkında soruşturma başlattığı ve gereken cezai işlemin uygulanacağı belirtildi.

Yayınlanma: 14.01.2015 - 17:17
Abone Ol google-news

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde bir hasta yatağında yatarken, iki personelin kurdukları sofrada kebap yerken çekilen fotoğrafları, sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada sert tepki gösterilen fotoğraflarla ilgili Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü konu hakkında inceleme ve soruşturma başlattı. İnceleme kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın da bir müfettişi görevlendirdiği öğrenildi.

Elazığ Valiliği'inden yapılan açıklamada, "İlimizdeki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler ile ilgili olarak sosyal medya gündemine 'Yoğun Bakımda Kebap Skandalı' başlığı altında düşen haberler üzerine İl Sağlık Müdürlüğü'nce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" denildi.

HASTANE: GEREKEN CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Elazığ'daki özel hastanede konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada personel hakkında gereken cezai işleminin uygulanacağını belirtti. Açıklamada, "14.01.2015 tarihinde hastanemiz bünyesinde çalışan personelimizin, yemek yenmemesi gereken bir alanda yemek yediği ve bu kabul edilemeyecek durumu çekmiş olduğu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaştığı tespit edilmiştir. Bu durum üzerine, hastanemiz yönetimi acıl olarak ilgili personel hakkında soruşturma başlatmış olup, gereen cezai işlem uygulanacaktır" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon