CHP’li Sabahat Akkiraz’a ölüm tehdidi!

Mansur Yavaş’ın CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının gündeme gelmesiyle birlikte bu ismi eleştiren İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz’a tehdit telefonları yağdığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 19.12.2013 - 10:47
Abone Ol google-news

Sabahat Akkiraz, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Eleştirilerin ardından Sabahat Akkiraz ve kardeşi Hasan Akkiraz’a tehdit telefonları geldiği ifade edildi. Kendisini “ülkücü” olarak tanıtan bir kişinin “Seni vururuz, öldürürüz” tehditleri savurduğu belirtildi. Akkiraz’ın görüşmede kendisine yöneltilen hakaret ve tehditleri de belirterek “sağ aday” eleştirisini yenileyeceği kaydedildi.

Vatan'dan Kıvançel'in haberine göre Akkiraz, bazı illerde sağ isimlerin adaylıklarının gündeme gelmesi ile şu açıklamayı yapmıştı:

“Zannımca partimizde artık aday olmak için ilk kıstas sağcı olmak. Düne kadar bize küfredenler için oy istediğimiz tabanımız ne der acep? İlkelerimiz ve solculuğumuzu yok saymamalı. Dikkat ediyorum; eleştirenlerin ortak özelliği; CHP kadrolarını yok saymak ve sağ adaylarla kazanılacak fikri ile partiyi köşeye sıkıştırma. 1989’da adaylarımız solcu idi ve nerdeyse her yerde biz kazandık. Aslolan sol ve halkçı politikalardır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler