Müzeyyen Senar'ın vefatının ardından Sosyal Medya'da duygusal mesajlar

Türk Sanat Müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar, tedavi altında tutulduğu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sanatçının ölümünün ardından yazar, oyuncu, gazeteci, politikacı bir çok isim Twitter'da üzüntüsünü böyle dile getirdi.

Yayınlanma: 08.02.2015 - 11:28
Abone Ol google-news


Usta sanatçı Müzeyyen Senar’ın tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmesi, sanat, siyaset ve medya dünyasında şok etkisi yarattı. Twitter’da en çok konuşulanlar arasında birinci sıraya yerleşerek Trend Topic olan Müzeyyen Senar’a, ünlü isimler Twitter’dan duygularını yazdı.

İşte ünlü isimlerden bazı tweetler:

Can Dündar: Benzemezdi kimse ona. Tavrına hayran,işvesine kurbandık. Mükemmel bi gırtlak,harikulade sesti. Dünyamızı güzelleştirip gitti.

Ömer Çelik: Türk Sanat Müziği'nin dev sanatçısı Müzeyyen Senar hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin...

Haluk Koç: Usta sanatçı Müzeyyen Senar'a Allah'tan rahmet,Yakinlari,sevenleri ve Turk Sanat Müziğini yüreklerinde hissedenlere bassagligi diliyorum.

Yekta Kopan: Müzeyyen Senar. Anneannemin komşusu, babamın arkadaşı... O da bırakmış bizi.

Hamdi Alkan: Müzeyyen Senar aramızdan ayrıldı...mekanı cennet olsun...Bir efsane daha perdelerini kapattı....

Ahmet Ümit: "Aşk gibi, sevda gibi, huysuz ve tatlı kadın." Dünyamızı güzelleştiren Müzeyyen Senar, nur içinde uyu. Şarkılar hep seni söyleyecek...

Onur Akay: Atatürk, Cumhuriyet ve müziği aynı cümlede kullanıyorsak içinde mutlaka geçen gerçek Diva Müzeyyen Senar, seni hiç unutmayacağız. Türk sanat müziğinin en büyük yorum kalesi yıkıldı.

Sabahat Akkiraz: Müzeyyen Senar şarkıların,türkülerin efsanesi;sahnedeki edası,coşkusu ustalığı ile hayatımızdan aktı geçti.Şarkılar, türküler yoldaşı olsun

Ertuğrul Günay: Türk Sanat Müziğinin en büyük yorumcusu Müzeyyen Senar hanımefendiye Allah'tan sonsuz rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim.

Mahsun Kırmızıgül: Türk sanat müziğinin en büyüğü, ustaların ustası, büyük sanatçı Müzeyyen Senar ölmüş. Allah rahmet eylesin.

Hayko Bağdat: Büyük Müzeyyen gitmiş. Tarihimizdi hepimizin.

Metin Uca: MÜZEYYEN SENAR gibi sanatçıların arkasından ne söylenebilir ki biraz daha eksildiğimizi hatırlatan "Benzemez kimse sana" gözyaşları dışında.

Esra Erol: Müzeyyen Senar hayatnı kaybetmiş sabah'ın ilk haberi. Sanatla geçmiş koca bir ömür. Mekanı cennet olsun nur içinde uyu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler