Rıdvan Dilmen: Şerefsizin babası da şerefsiz namussuz...

NTV'deki Yüzde Yüz Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Özgecan Aslan'ın öldürülmesine isyan ederek "Küfür mü edeyim, ne yapayım? Allah belalarını versin." dedi.

Yayınlanma: 17.02.2015 - 08:30
Abone Ol google-news

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programına, Mersin Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan'la ilgili Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın söyledikleri damga vurdu. Programda Özgecan'ın katillerine ağır sözler sarf edilirken şu ifadeler kullanıldı:

Dilmen: 'Şerefsiz, babası da şerefsiz' - VİDEO


















"İDAM EDİLİRLERSE KURTULURLAR"

Güntekin Onay: Cezaevlerinin içinde kendine has adalet mekanizması vardır. Müsterih olunuz. Bu tip sapıkça, tecavüz suçları işleyenler, çocuk tecavüzcüleri idam edilirlerse kurtulurlar. Ben, cezaevlerinde her gün ölmek için dua edeceklerini düşünüyorum. Ölmekten daha beter olacaklarını düşünüyorum. Herkesin içi rahat olsun.

"O OLAYDAN SONRA 24 SAAT YAŞAMALARI BİLE GÜNAH"

Rıdvan Dilmen: Bunu kanunlara bağlayacaksın yalnız. Şerefsiz, babası da şerefsiz onun. Babası da gidip taktik vermiş, namussuz. Sen zaten gerekli her şeyi söyledin. Küfür mü edeyim ne yapayım. Allah belalarını versin. O olaydan sonra 24 saat yaşamaları bile günah. Bu tür suçların yasalaştırılıp bunların 24 saat içinde yok edilmesi lazım. Asacaksın, göndereceksin.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler