Okullara kar tatili

Birçok ilde okullara 1 günlük tatil kararı verildi. Tatil kararının sabah saatlerinde alınması öğrencileri zor durumda bıraktı.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 08:39
Abone Ol google-news

İşte okulların tatil olduğu yerler...

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime ara verildi

Kocaeli il genelinde özellikle gece yarısından sonra etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm okullar bugün tatil edildi.

Çanakkale'nin Yenice İlçesinde, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği duyuruldu.

Sakarya'da Adapazarı, Akyazı, Erenler, Hendek, Karapürçek, Arifiye, Karasu, Serdivan, Söğütlü ve Sapanca'da okullar bugün ve yarın tatil edildi.

Niğde'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, merkez ile bağlı köy ve beldelerin yanı sıra tüm ilçelerde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Nevşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, merkez ile bağlı köy ve beldelerin yanı sıra tüm ilçelerde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildiği belirtildi

Bitlis'te yoğun kar yağışının etkili olduğu Bitlis merkez, Tatvan ve Hizan ilçelerinde okullar 1 günlüğüne tatil edildi. Engelli ve hamileler ise idari izinli sayıldı.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. 
Antalya'nın Akseki ilçesinde elverişsiz hava şartları nedeniyle eğitime ara verildi.

Yozgat'ta yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle bugün eğitime ara verilen ilk ve orta dereceli okullarda tatil bir gün uzatıldı.

Karaman'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezinde yarın okullar tatil edildi.

Kocaeli ve Sakarya'da, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar için yarın tatil kararı alındı. Kocaeli Üniversitesi Röktürlüğü de yarın için tatil kararı aldı.

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezindeki anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın da ara verilmesi kararlaştırıldı.

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Sivas'ın ise Gemerek ve Yıldızeli ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Bolu Valiliği akşam saatlerinde kar yağışının başlaması ve buzlanma nedeniyle yarın il genelindeki ilk ve orta dereceli okulları bir gün süreyle tatil etti.

Bursa Valiliği, gece beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle, Bursa ve ilçelerinde 19 Şubat Perşembe günü, okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullar ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler