Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay

Çengelköy'de 42 yaşındaki eşi Kübra Kart'ı öldürdükten sonra yaklaşık 50 parçaya ayıran şüpheli Tahir K.'nın cinayeti mutfaktan aldığı bıçakla işlediği ortaya çıktı. Şizofren hastası olduğu iddia edilen Tahir K.'nın eşiyle sık sık yazdırdığı muskaya kızdığı için kavga ettiği bildirildi.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 15:03
Abone Ol google-news

Çengelköy'de 42 yaşındaki eşi Kübra Kart'ı öldürdükten sonra yaklaşık 50 parçaya ayıran şüpheli Tahir K.'nın cinayeti mutfaktan aldığı bıçakla işlediği ortaya çıktı.  Yetkililer çiftin Kübra Kart'ın yazdırdığı bir muska yüzünden son günlerde sık sık kavga ettiklerinin öğrenildiğini söylediler.Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden şüphelinin işlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Çengelköy'de 16 Şubat tarihinde Çengelköy karakoluna giderek eşinin kaybolduğunu söyleyip kayıp müracaatı yapan Tahir K.'nın eşini vahşi bir şekilde öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Ağabeyinin evde kan izleri bularak karakola müracaatı üzerine gözaltına alınan Tahir K.'nın Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleriyle konuşması sırasında cinayeti itiraf etmişti.
 
ELBİSELERİ VE CESET PARÇALARINI AYRI KONTEYNIRLARA ATMIŞ

Polis soruşturmasında şüphelinin 16 Şubat tarihinde tartıştığı eşini mutfaktan aldığı bıçakla öldürdükten sonra cesedi 50'ye yakın parçaya ayırdığı tespit edilmişti. Önce eşinin kanlı elbiselerini bir torbaya koyarak yakındaki bir çöp konteynırına atan şüphelinin, daha sonra ceset parçalarını koyduğu torbaları 1,5 kilometre uzakta yer altı çöp konteynırına taşıyarak attığı tespit edilmişti.
Polis tarafından ceset parçaları üzerinde yapılan incelemede Kübra K.'nın 50'den fazla parçaya ayrıldığını tespit edildiğini söylediler. Cesetin bazı parçalarının küçük parçalara ayrılmış bir şekilde bulunduğu belirtildi.
 
MUSKA YÜZÜNDEN KAVGA EDİYORLARMIŞ

Üsküdar Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edilen Tahir K.'nın poliste de çelişkili ifadeler verdiği belirtildi. Yetkililer komşulardan alınan bilgiye göre ikilinin Kübra K.'nın yazdırdığı bir muska yüzünden son 10 gündür sık sık kavga ettiklerinin tespit edildiğini söyledi.

Şizofren hastası olduğu öğrenilen Tahir K.'nın işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye gönderilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon