100'den fazla araç birbirine girdi

BURSA- Mudanya karayolunda sis ve buzlanma nedeniyle 100 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Sevk edilen bir ambulansında karıştığı kaza nedeniyle, Mudanya-Bursa karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

Yayınlanma: 21.02.2015 - 09:07
Abone Ol google-news

 
Bursa'da etkili olan kar yağışı dün gece yerini buzlanmaya bıraktı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye kadar düştüğü Bursa'da, Mudanya-Bursa karayolunun Bademli ile Geçit Mevkii'leri arasında bugün saat 08.30'da sis ve buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. 100 aracın karıştığı kazada 7 kişi hafif yaralandı. Yaralıları hastaneye taşımak için sevk edilen bir ambulans da kaza yapan otomobillere çarptı.
 
Otobüs, minibüs ve otomobillerin karıştığı kaza nedeniyle Mudanya-Bursa karayolu uzun süre trafiğe kapandı. Olay yerine 10 ambulans, çok sayıda itfaiye aracı ve çekici gönderildi. İşe geç kalan yolcular, uzun kuyruk oluşan karayolunun trafiğe açılması için araçların çekilmesini uzun süre beklemek zorunda kaldı. Kazayla ilgili açıklama yapan bir yetkili, şu bilgileri verdi:

"Olay yerinde trafik ekipleri 22 aracın karıştığı 7 kaza hakkında işlem yaptı. Diğer otomobil sürücüleri kazayı kendi aralarında yaptıkları tutanaklarla tespit etti."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler