Servisler çarpıştı: 2 ölü, 35 yaralı

BURSA’nın Karacabey İlçesi yakınlarında taşımalı eğitim için köyden öğrenci almaya giden servis midibüsü ile Mudanya’daki bir fabrikaya işçi taşıyan servis midibüsü çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, yaklaşık 35 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 26.02.2015 - 08:32
Abone Ol google-news

Bursa’nın Karacabey İlçesi yakınlarındaki Gölkıyı Kavşağı’nda, taşımalı eğitim için Karacabey'e öğrenci götüren ve Gölkıyı Kavşağı'ndan dönüş yapmak isteyen Hüseyin Akdeniz yönetimindeki 16 S 8388 plakalı servis midibüsü ile Karacabey'den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan Yılmaz Kocatürk yönetimindeki 16 HDC 14 plakalı minibüs çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 16 yaşındaki lise öğrencisi Kazım Akansel kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kazada 70 yaşındaki Fevzi Bası olay yerinde ölmüştü.

Bu arada 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada 10'u ağır olmak üzere 35 kişinin yaralandığı açıklandı

‘KÖPRÜ YAPILSAYDI KAZA OLMAZDI’ 

Bu arada kazanın yaşandığı Gölkıyı köyü kavşağında bir yıl önce yapılmasına rağmen bağlantı yolları tamamlanmayan köprünün ulaşıma açılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi. Kazanın öğrenci servisinin Gölkıyı köyü kavşağından dönmek isterken yaşandığına dikkat çeken Gölkıyı Muhtarı Erdoğan Özkul, "Köprünün ayakları, üst tablası yapıldı. Ama bağlantı yolları tamamlanmadı. Köprü öylece duruyor. Eğer köprü tamamlansa öğrenci servisi köprüyü kullanacak dolayısıyla kaza yaşanmayacaktı. Köprü bir senedir tamamlanmadı." diye konuştu.



Servisler çarpıştı: 1 ölü, 30 yaralı - VİDEO

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler