Yelda Kahvecioğlu sonsuzluğa uğurlandı

Etiler'deki evinde dün yakınları tarafından ölü bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu için (30) Arnavutköy Tevfikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Yayınlanma: 02.03.2015 - 08:36
Abone Ol google-news

Etiler'deki evinde dün yakınları tarafından ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30) son yolculuğuna uğurlandı.

Kahvecioğlu için Arnavutköy Tevfikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, ailesi, yakınları ve arkadaşları, genç yaşta hayatını kaybeden Yelda Kahvecioğlu için uzun süre gözyaşı döktü.

Ünlülerin diyetisyeni olarak bilinen Yelda Kahvecioğlu'nun cenaze törenine, ailesi, yakınları ve arkadaşları dışında ünlü simalar da katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sinema oyuncuları Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, manken Ebru Destan, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da cenazede hazır bulundu. 

Anne Güler Kahvecioğlu, tören boyunca kızının çerçeve içindeki resmini bir an olsun elinden indirmedi. Ayakta durmakta güçlük çeken abla Derya Kahvecioğlu ise kardeşinin tabutu omuzlara alındığı sırada gözyaşı döktü.

Helallik alınmasının ardından, acılı baba Abdullah Kahvecioğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar birlikte saf tuttu. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan tabut cenaze aracına konuldu.

ANTALYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Yelda Kahvevioğlu'nun cenazesi, memleketi Antalya Gazipaşa'ya götürülmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğru hareket etti. Uçakla Antalya'ya götürülecek olan cenaze, yarın öğle vakti Gazipaşa'da defnedilecek.

Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm haberini alan ünlü isimler duydukları üzüntüyü Twitter'da dile getirdi.

Ezgi Mola : Ah be Yelda! Kalbimi yaktı bu haber.

Ebru Destan İnan ?:Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm haberi beni perişan etti,diyetisyenimdi,arkadaşımdı...Nasıl oldu? ne oldu?Niye 2 gün boyunca evine kimse gitmedi

Doğa Rutkay: Yelda Kahvecioğlu??? Bu haber doğru olamz...Neden? Açıklayıcı haber yok?Allah rahmet eylesin

Demet Akalın: Ünlü diyetisyen evinde 2 gündür ölü beklemiş. Allahım hiç mi akrabası çalışanı yoktu! Ah be Yelda...

Armağan Çağlayan: Çok üzüldüm. Her ölüm erken ama bu gerçekten çok erken. Nur içinde uyu Yelda Kahvecioğlu

Buse Terim: Yelda'nın ölümüne inanmak istemiyorum. 30 yaşında gencecik... Ben de onun danışmanlarından biriydim. Genç ve hayat dolu biriydi. Aklım almıyor...

Nagehan Alci: Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum... Yelda Kahvecioğlu benim hem diyetisyenim hem arkadaşımdı... Daha gecen haftalarda...

SON PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Yelda Kahvecioğlu'nun Twitter'da yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Kahvecioğlu, 7 Şubat 2015'te şu mesajları paylaştı:

"Hep birilerini mutlu etmek için yaşadın. Ne onları mutlu edebildin. Ne kendin mutlu kaldın. Ya sonra? Aşk 3 kişiyle yaşanmaz! Yaşansaydı aşk olmazdı."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler