Yelda Kahvecioğlu toprağa verildi

İstanbul'daki evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren diyetisyen 30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu'nun cenazesi, memleketi Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Yayınlanma: 03.03.2015 - 16:42
Abone Ol google-news


İstanbul Etiler'deki evinde ölü bulunan ve Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonuçlarına göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun cenazesi, ailesi tarafından dün gece Gazipaşa'ya getirildi. Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna konulan Kahvecioğlu'nun cenazesi, öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki ailesinin evine getirildi. Gelin duvağı konulan tabutun cenaze aracından indirilmesiyle birlikte anne Güler Kahvecioğlu ve abla Derya Sar gözyaşına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken anne ve abla, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

ABLA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Evin önünde dua okunmasının ardından cenaze Çamlı Mezarlığı'na götürülerek, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazenin defnedilmesi sırasında Derya Sar, "O bensiz bir yere gidemez. Bırakın son kez göreyim" diye feryat etti.

'BU YANLIŞI DÜZELTİN'

Evinin önünde taziyeleri kabul eden baba Abdullah Kahvecioğlu, kızının evinde uyurken kalp krizi geçirerek öldüğünü söyledi. Basında ölümüyle ilgiyi yanlış bilgiler yer aldığını belirten Kahvecioğlu, "Benim yavrum, benim meleğim çok güzel, çok çalışkan, ülkesine, memleketine çok yararlı bir yavrucağımdı. Yatağında ölü bulundu. Gece uyurken kalp krizi geçirmiş. İstifra edememiş. Boğazında kalmış, akciğerine gitmiş. Bunu basından arkadaşlarımız yalan yanlış değerlendirmiş. Bu yanlış değerlendirmeyi lütfen düzeltin arkadaşlar. Allah herkese uzun ömür versin. Başka diyeceğim bir şey yok. Sizleri çok seviyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler