Cumhuriyet Kitap Eki yarın Cumhuriyet'le

Kitapseverlerin her perşembe merakla beklediği Cumhuriyet Kitap Eki, 1307. sayısında Nurdan Gürbilek ve yeni kitabı 'Sessizin Payı'nı kapağına taşıdı.

Yayınlanma: 04.03.2015 - 18:12
Abone Ol google-news

Yarınki Cumhuriyet Kitap'ta bulacaklarınız şunlar:

-Enis Batur, Pervasız Pertavsız'da yazdı: "Konulara dalıp çıkmak..." Yarın, Cumhuriyet Kitap'ta!

-Liz Behmoaras'la yeni romanı 'Sen Bir Başka Gittin' üzerine Gamze Akdemir konuştu: "Pek çok insan kaçmayı hayal eder!" Yarın!

-Celâl Üster, Hitler'in lanetli kitabı 'Kavgam' üzerine yazdı: "Hiçbir kitap yasak olmamalı..." Yarın Cumhuriyet Kitap'ta!

-Pınar Öğünç'ün ilk öykü toplamı 'Aksi Gibi' üzerine Behçet Çelik'in değerlendirmesi: "Tuhaf zamanlarda laf kıymeti olmayanlar" Yarın!

-Selçuk Altun, 'Kitap İçin' notlarıyla yarın Cumhuriyet Kitap'ta: "Çok satayım derken çok alçalan roman mühendisleri"

-Metin Celâl, Ferat Emen'in ikinci öykü kitabı 'Perihan'la Alâkadarlar Cemiyeti' üzerine yazdı. Yarın, Cumhuriyet Kitap'ta!

-Nurdan Gürbilek'le yeni kitabı 'Sessizin Payı'nı Eray Ak konuştu: "Edebiyatın farkı bazı şeylerin teselli edilemeyeceğini unutmaması" Yarın!

-Eren Aysan'la ilk romanı 'Gece Uyurken' üzerine, Türey Köse'den bir söyleşi: "Acılar zamanaşımıyla asla tükenmez" Yarın Cumhuriyet Kitap'ta!

-Sadık Aslankara, Kitaplar Adası'nda yazdı: "Kadın yazar, öykü bayram yapar..." Yarın!

-Uğur Mıstaçoğlu'ndan bir aile romanı: 'Noğmal' Kitabı, Ali Bulunmaz'ın değerlendirmesiyle tanıyoruz. Yarın!

-Mavisel Yener, Çocuk ve Gençlik sayfalarında, Fatih Erdoğan'ın kitabını yazdı: "Hayaletli mayaletli bir kitap yazmak..." Yarın!

-Emin Nedret İşli 'Kirli Çıkı'da, Cahit Sıtkı Tarancı'nın kaleminden bir mektubu yayımlıyor. Yarın, Cumhuriyet Kitap'ta!

-Vitrindekiler'de, kitapçı raflarından derlenmiş 24 yeni kitabın kısa tanıtımları yer alıyor. Yarın!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler