Erdoğan'la Davutoğlu gizlice görüşmüşler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi akşamı Kısıklı'daki evinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul etti.

Yayınlanma: 23.03.2015 - 15:41
Abone Ol google-news

Görüşme yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından öğrenilen bilgiye göre görüşme talebi Erdoğan'dan geldi. Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'ekranlarda konuşma' çıkışının ardından Erdoğan ile Davutoğlu'nun görüşmeleri dikkat çekti.

Arınç'tan Erdoğan'a 'ekranlarda konuşma' mesajı

SABİHA GÖKÇEN'DE GÖRÜŞME BEKLENTİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun cumartesi günü öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görüşeceği iddiaları vardı. Nedeni ise Erdoğan, Denizli'ye giderken Davutoğlu'nun da İstanbul'a gelirken Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanacak olmasıydı. Ancak burada iddia edilen görüşme gerçekleşmedi. Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki evinden çıkarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitti. Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 12.50'de Denizli'ye gitti.

DAVUTOĞLU 40 DAKİKA SONRA GELDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise özel uçak "DAP" ile saat 13.30'da İstanbul'a geldi. Davutoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Abdi İpekçi Spor Salonundaki "Biz Birlikte Türkiye'yiz Bahar Şöleni" programına katıldı. Davutoğlu daha sonra ise Dolmabahçe Ofisi'nde Alevi sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

GÖRÜŞME GECE YARISI GERÇEKLEŞTİ

Erdoğan, Denizli'deki programlarının ardından yine özel uçak "ANA" ile saat 22.20'de İstanbul'a geldi. Davutoğlu'nun Dolmabahçe Ofisi'ndeki programı ise saat 23.00 sıralarında sona erdi. Davutoğlu, saat 23.30 sıralarında buradan çıkarak Kısıklı'ya, Erdoğan'ın konutuna geçti. İkilinin yaklaşık 1,5 saat süren görüşmesi gece yarısı gerçekleşti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler