Ankara'da kahreden tesadüf

Ankara'nın Çubuk İlçesi'ndeki evlerinde kalp krizi geçiren 87 yaşındaki annesi Bahriye Berber için istediği ambulansa yol tarif etmek için caddeye çıkan Almanya'dan emekli 70 yaşındaki Mehmet Ali Berber'e hafif ticari araç çarptı.

Yayınlanma: 28.04.2015 - 13:58
Abone Ol google-news


Ağır yaralanan Berber, annesi için gelen ambulansla Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kalp krizi geçiren Bahriye Berber de gelen bir başka ambulansla oğlunun kaldırıldığı hastaneye götürüldü. Ancak anne ile oğlu doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Çubuk'un Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 5 katlı Gökmen Apartmanı'nın birinci katında oturan Mehmet Ali Berber, dün akşam evde kalp krizi geçiren annesi Bahriye Berber için 112'yi arayıp ambulans istedi. Berber, kalp krizi geçiren annesi için gelen ambulansa yol tarif etmek için panikle caddeye çıktı. Bu sırada Berber'e, Ankara'dan Çubuk yönüne giden 25 yaşındaki Kamil Ercan yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Berber'in başı aracın ön camından içeri girdi, vücudu ise kaputun üzerinde kaldı.

İKİSİ DE AYNI HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralanan Mehmet Ali Berber, annesi için gelen ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçiren anne Bahriye Berber için de ikinci bir ambulans istendi. Bahriye Berber, gelen ambulansla oğlunun kaldırıldığı hastaneye götürüldü. Kalp krizi geçiren 2'si kız 4 çocuk annesi Bahriye Berber ile kazada yaralanan 4 çocuk, 11 torun sahibi oğlu Mehmet Ali Berber kaldırıldıkları aynı hastanede doktorların yaptığı müdahaleye rağmen yaşamlarını yitirdi.

Anne- oğulun cenazeleri hastanenin morguna kaldırıldı. Mehmet Ali Berber'in Almanya'da çalışan 4 oğlu ise acı haber üzerine uçakla Ankara'ya hareket etti. Cenazelerin yarın Çubuk'ta toprağa verileceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler