Davutoğlu: Saldırıların takipçisi olacağız

Başbakan Davutoğlu, HDP binalarındaki patlamalara dair, "Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kime yönelik olursa olsun, her zaman saldırıların karşısında olduk ve hesabını sorduk" dedi.

Yayınlanma: 18.05.2015 - 13:29
Abone Ol google-news





AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Karaman mitinginde yaptığı konuşmada, HDP'nin Mersin ve Seyhan parti binalarında meydana gelen patlamalarla ilgili olarak, "AK Parti Genel Başkanı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak söylüyorum; kim seçim kampanyasına şiddet bulaştırırsa, kim seçim kampanyasında herhangi bir şekilde şiddete yönelik bir çağrıda bulunursa, bunun karşısında en önce AK Parti duracak" dedi.

Davutoğlu, saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, "Kime yönelik olursa olsun, her zaman saldırıların karşısında olduk. Kim yaparsa yapsın, saldırıların her zaman hesabını sorduk" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanıyla görüştüğünü ve gerekli bilgileri aldığını söyleyen Davutoğlu, "Bu bilgilerden hareketle net bir talimat da verdim, 'Arkasında kim varsa bu saldırıların çıkarın, müsebbipleri için gereken her türlü takibatı yapın' dedim" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler