Kılıçdaroğlu sağanak altında halka seslendi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde, sağanak yağmur altında kendisini şemsiyeleriyle bekleyen yaklaşık 2 bin kişiye seslendi sürprizi ile karşılaştı.

Yayınlanma: 28.05.2015 - 08:33
Abone Ol google-news

<video:286653>

Biga'daki programının ardından Çan'a geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe meydandan seçim otobüsünden halka seslendi. İktidara geldiklerinde yapacaklarını anlatan Kılıçdaoğlu, meydanı dolduran yaklaşık 3 bin kişiden 7 Haziran'daki seçimler için destek istedi. Ardından Çanakkale'deki son durağı olan Yenice ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, burada sağanak yağmur sürprizi ile karşılaştı.

Kılıçdaroğlu, Biga Caddesi'nde şemsiyeleri ile kendisini bekleyen yaklaşık 2 bin kişiye seçim otobünden seslendi. Gök gürültüsüyle birlikte bardaktan boşalırcasına yağan yağmura rağmen şemsiye kullanmayan Kılıçdaroğlu, sırımsıklam ıslandı. Kılıçdaroğlu, bir ara ıslanan gözlüklerini çıkarıp, konuşmasına bu şekilde devam etti. Caddedeki binaların balkon ve teraslarından da Kılıçdaroğlu'nu dinleyip, destek verenler oldu. Türkiye'yi şaha kaldıracağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sözüm söz, Kılıçdaroğlu sözü. Namus sözü" dedi. Kılıçdaroğlu, sağanak yağmur nedeniyle konuşmasını 5 dakikada bitirip, halkı selamladıktan sonra makam aracına geçerek Ankara'ya gitmek üzere Çanakkale Havalimanı'na geçti.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler