Oktay Vural'dan İzmirlilere teşekkür

İzmir'deki seçimlerin ardından milletvekili sayısını 4'e çıkarma ihtimali doğan MHP'nin Grup Başkanı Vekili Oktay Vural İzmirlilere teşekkür etti, "Yeni bir siyaset penceresi 8'inden itibaren nasıl gelişecek bunu bilemem. Tüm bunları partimizin yetkili organları değerlendirecektir" dedi.

Yayınlanma: 08.06.2015 - 09:31
Abone Ol google-news

MHP İl Başkanlığı'nda seçim sonuçlarını takip eden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Sonuçları itibariyle İzmir'deki milletvekili sayısını birer milletvekili arttırdık. Bizim açımızdan olumlu. MHP olarak biz İzmir'den daha büyük beklenti içerisindeydik. Bizim arkamızda kalan değerli adayları taşıyamadık ama değerli İzmirliler, teşekkür ediyorum. Seçimlerde birer milletvekili arttırdık. Hayırlı uğurlu olsun. İzmir için çalışmaya devam edeceğiz artık" dedi.

İZMİR'DE DAHA BÜYÜK DÜŞÜŞ BEKLİYORDUM

Hem İzmir hem de Türkiye genelinde Ak Parti ollarındaki düşüşü de değerlendiren Oktay Vural, “Doğrusu Türkiye genelinde önemli bir düşüş söz konusu. Bundan sonraki süreç içinde AKP'nin akibeti nasıl olacak nasıl gelişecek doğrusu bir şey diyemiyorum ama İzmir'de de AKP'nin daha fazla bir düşüş yaşaması beklentimdi açıkçası" dedi.

YENİ BİR SİYASİ PENCERE VAR

Genel seçim sonrasında 8 Haziran itibariyle yeni biri siyaset penceresinin de açıldığını değerlendiren Oktay Vural, “Bakalım yeni bir siyaset, 8 Haziran yeni dengeler, yeni durumlar bunlarla ilgili partimiz bir değerlendirme yapacaktır şüphesiz. Bu sonuçların siyasal değerlendirmesini genel merkezimiz yapacaktır. İzmir'de her şeyden önce sevgili İzmirlilere canı gönülden teşekkür ediyorum. İzmir'de daha büyük potansiyelimiz olduğunu biliyorum, düşünüyorum. O potansiyele varacağımız günler olduğunu biliyorum. Yeni bir siyaset penceresi 8'inden itibaren nasıl gelişecek bunu bilemem. Tüm bunları dediğim gibi partimizin yetkili organları değerlendirecektir. Dediğim gibi partimizin genel başkanının açıklamaları olacaktır. Sonuçlar açıkcası kesinleşmedi. Bu kesinleştikten sonra tabi, tablo bir siyasi değerlendirmeyi de elbette yapacağız. Şu anda bu konuda bir şey ifade etmem söz konusu değil" dedi.

Koaliasyon ihtimallerine önelik soruya ise Oktay Vural, “Bütün bunlarla ilgili açıklamalarımızı yaptık. Bundan sonraki süreci doğrudan doğuya genel merkezimizin değerlendirmesi doğru olacaktır. Sanırım genel başkanımızın da bir değerlendirmesi olacaktır. Önemli olan bundan sonra her bir partinin kendi değerlendirmesi olacaktır. Diğer partilerin konumları nasıl gelişecek onları bilmiyorum ama MHP olarak değerlendirmesi daha sonra yapacağımı düşünüyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler