Erdoğan ve Davutoğlu görüşmesi yarına kaldı

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi planlanıyordu ancak görüşme yarına kaldı.

Yayınlanma: 08.06.2015 - 12:45
Abone Ol google-news

 

 

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, seçim sonuçlarının ardından parti genel merkezinde yoğun bir mesaiye başlayacak.

Bakanlar Kurulu üyeleri ve partisinin MYK üyeleriyle saat 12.00'de bir araya gelen Davutoğlu, toplantıda seçim sonuçlarını değerlendiriyor.

Bu akşam saatlerinde görüşmesi planlanan Başbakan Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesi yarına kaldı.

Davutoğlu, bakanlar ile partisinin MYK ve MKYK üyeleriyle yarından itibaren de tek tek görüşecek. Genel Merkez'de gerçekleşecek bu görüşmelerde, gündem yine seçim sonuçları olacak. Söz konusu görüşmelerin belli bir süre devam etmesi öngörülüyor.

Partinin kurullarıyla da bir araya gelecek Başbakan Davutoğlu, ihtiyaç duyması durumunda, "3 dönem kuralı" dolayısıyla aday olamayan bazı isimlerle durum değerlendirmesi yapacak.

"Yoğun bir istişare dönemi" geçirecek Başbakan Davutoğlu, bu süreçte, seçimde milletin verdiği mesajın yorumlanmasına, partisinin nasıl bir yol haritası çizmesi gerektiğine yönelik ortak aklın oluşması için herkesi tek tek dinleyecek.

Erdoğan balkona çıkamadı yazılı açıklama yaptı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler