Galatasaray, Podolski'yle anlaştı

Galatasaray, golcü oyuncu transferinde atağa kalkarak Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski ile gizlice anlaştı.

Yayınlanma: 23.06.2015 - 12:33
Abone Ol google-news

   

Transfer dönemine suskun başlayan ve kadrosunu Bilal Kısa ve Cem PaulKaracan'lagüçlendirmesine rağmen taraftarın tepkisini toplayan Galatasaray, golcü oyuncu transferinde atağa kalkarak, Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski ile gizlice anlaştı.

YILLIK 3 MİLYON EURO

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda harekete geçen Galatasaray, önce Podolski ve menajeri ile masaya oturdu. Cimbom, yapılan pazarlıklar sonucu 3 yıllık anlaşma için yıllık 3 milyon Euro ücrete yıldız oyuncuyu ikna etti.

"GALATASARAY'LA ANLAŞTIM, GİTMEK İSTİYORUM"

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

Daha önce yakın çevresine 'Galatasaray formasını giymeyi çok istiyorum' diyen Alman yıldızın, İngiliz kulübü yöneticileri ve hocası Arsene Wenger ile de görüşerek, "Galatasaray'la anlaştım, gitmek istiyorum. Bonservis bedelim için yardımcı olun" ricasında bulunduğu öğrenildi.

HAMZAOĞLU ÇOK İSTİYOR

Bu sıcak gelişmenin ardından Galatasaray yönetimi, Podolski için Ada kulübüne de resmi teklifte bulundu. Bonservisi için 6 milyon Euro istenen Alman oyuncu için sıkı bir pazarlığa başlayan Sarı-Kırmızılılar, 2.5-3 Milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ile bu transferi bitirmeye çalışacak. Hamza Hamzaoğlu'nun alınmasını çok istediği ünlü yıldız, herhangi bir aksilik yaşanmazsa, Avusturya kampına da yetişecek.

Kaynak: HaberTürk


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler