Bir saat içinde 3 saldırı

Bingöl'ün Yedisu İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na, Beylikdüzü Polis Merkezi'ne ve Şırnak’ın Beytüşebbap ilçe girişinde bulunan ikinci köprü mevkiine saldırı düzenlendi.

Yayınlanma: 28.07.2015 - 17:16
Abone Ol google-news

Bingöl'ün Yedisu İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na bir grup PKK'li tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.Olay, bugün üzeri saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

Açılan  ateşe  askerin ağır makineli tüfeklerle ateş açması üzerine, saldırganlar bölgeden kaçarak uzaklaştı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. 

Kaçan PKK'lilerin yakalanması için bölgede hava destekli, geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. 

Beylikdüzü Polis Merkezi'ne saldırı

 Beylikdüzü  Polis Merkezi'nin duvarlarına 2 mermi isabet etti. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayın saldırı amaçlı olup olmadığı araştırılıyor. Polis bölgeden otomobille uzaklaşan şüpheli bir kişiyi arıyor.

Saat 16.45 sıralarında meydana gelen olayın saldırı amaçlı olup olmadığı bilinmiyor. Olaydan sonra bölgeden otomobiliyle uzaklaşan şüpheli bir kişinin yakalanmasına çalışılıyor. Öte yandan merkeze yakın bir yerde trafik anlaşmazlığı nedeniyle silahın kullanıldığı bir kavganın çıktığı, söz konusu isabetin bu olayla ilgili olup olmadığı da araştırılıyor. 

Şırnak'ta çatışma yaralı askerler var

Şırnak’ın Beytüşebbap ilçe girişinde bulunan ikinci köprü mevkiinde saat 16.30 sıralarında bir grup PKK’li, askeri birliğe ateş açtı.

Askerlerinde karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada yaralı askerlerin olduğu bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler