Korkunç olay ! Zihinsel engelli kızını yıllarca istismar etti

Antalya'da kızı H.E.'ye 6 yıl boyunca nitelikli cinsel istismara maruz bıraktığı iddiasıyla tutuklu Ekrem E. ile tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, kızından doğan iki bebeği öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Yayınlanma: 30.07.2015 - 14:11
Korkunç olay ! Zihinsel engelli kızını yıllarca istismar etti
Abone Ol google-news


Antalya'nın Kepez İlçesi Habipler Mahallesi 5642 Sokak'ta oturan, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası 47 yaşındaki Ekrem E., iddiaya göre zihinsel engelli kızı 21 yaşındaki H.E.'ye 6 yıl boyunca nitelikli cinsel istismara maruz bıraktı. 2008 yılında babasından hamile kalarak düşük yapan H.E.'nin, bu tecavüzlerden 2012 ve 2014 yılında doğan biri erkek 2 bebeğinin ise evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi. Olay, komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı. Eve baskın yapan polis, Ekrem E. ve aynı yaştaki eşi Cemile E.'yi gözaltına aldı.

Bahçede kazı yapıldı

Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği polisleri, ailenin oturduğu bir bölümü kapalı gecekondunun etrafında, Kepez Belediyesi'ne ait 4 kişiden oluşan ekiple çalışma yaptı. Bir minibüsle evin önüne getirilen Ekrem E.'nin telefonla belirttiği 4 noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı. İçinin dolu olduğu anlaşılan poşet polis tarafından delil torbasına konularak incelemeye alındı.

Ekrem E. tutuklanırken, eşi Cemile E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. H.E. ile kız kardeşi 13 yaşındaki A.E. ve erkek kardeşi 10 yaşındaki A.E, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü himayesine alındı. Evin büyük oğlu 22 yaşındaki Mustafa E.'nin bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu kaydedildi.

Cinayetten dava açıldı

Öz kızına 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 30 yıla kadar hapis istemiyle Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Ekrem E. ve 'suçu bildirmeme' iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, bu kez aynı mahkemede, doğan bebekleri öldürdükleri gerekçesiyle 'nitelikli şekilde kasten öldürme' suçundan dava açıldı. Cumhuriyet savcısı Erkan Gözkaya tarafından hazırlanan iddianamede, Ekrem E. ve Cemile E. hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi.

Ekrem E., 2012 yılında kızından doğan erkek bebeği bilinmeyen bir yere atarak ölümüne sebep olmakla suçlanıyor. Cemile E. ise 14 Eylül 2014 tarihinde yine eşinin tecavüzü sonucu kızının dünyaya getirdiği kız bebeği beze sarıp bilinmeyen bir yere gömerek ölümüne neden olmakla suçlanıyor. İddianameyi kabul eden mahkeme, tutuksuz sanık Cemile E. hakkında yakalama kararı çıkardı. Diğer yandan şu anda 21 yaşında olan H.E.'nin babasının yıllarca devam eden tecavüzü nedeniyle ruh sağlığının bozulduğu belirlendi. Konuya ilişkin rapor mahkemeye ulaştırılarak dava dosyasına konuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler