Hırsızlık anı kamerada: 'Sesleri duydum ama önemsemedim'

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir iş yerine girerek vitrine teşhir için bırakılan 3 adet bozuk dizüstü bilgisayar çalan 2 şüpheli, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Yayınlanma: 18.08.2015 - 16:43
Abone Ol google-news

<video:347795>


Şekerhane Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında motosikletle gelen 2 kişi, iş yerinin canımı kırarak vitrinde bulunan 3 dizüstü bilgisayarı aldı. Şüpheliler daha sonra motosikletle olay yerinden uzaklaştı. Sabah iş yerini açmaya gelen Mehmet Yüzen, kırılan camı görünce soyulduğunu anlayarak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlardan, camı kırarak bilgisayarı alan hırsızları tespit eden polis, onları yakalamak için çalışma başlattı.

'SESLERİ DUYDUM FAKAT ÖNEMSEMEDİM'

İş yerinin bulunduğu apartmandaki dairede oturan Mehmet Yüzen, camın kırılma sesini duyduğunu ancak önemsemediğini söyledi. Sabah geldiğimde soyulduğunu anladığını kaydeden Yüzen, "Vitrindeki dizüstü bilgisayarlar bozuk olduğu için teşhir amaçlı oraya yerleştirmiştik. Görüntüleri izlediğimizde 2 kişi motosikletle yanaşıyor ve taşla camı patlatıyorlar. Camın önündeki dizüstü bilgisayarları aldıktan sonra da motora binerek hızla uzaklaşıyorlar" dedi.
Güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızların yüzünün seçildiğini anlatan Mehmet Yüzen, "Aynı gece bu mahallede bir de manav soyuldu. Güvenlik kameramız da çalanın yüzü belli. Bu işi nasıl yapıyorlar anlamıyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler