Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Yapılan tahminlere göre yurdun belli kesimlerinde yağış görülecek.

Yayınlanma: 21.08.2015 - 12:46
Abone Ol google-news



Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Hatay'ın İskenderun ilçesi, Balıkesir'in kuzey ve Çanakkale'nin kuzeydoğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.


Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Afrika sıcakları gidiyor

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (31)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (28)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (32)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (41)

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatler ile öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (33)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (34)

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri ile Balıkesir'in kuzey ve Çanakkale'nin kuzeydoğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu ile iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, ilk saatlerde Hatay'ın İskenderun ilçesinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Ankara çevreleri ile öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ve Karabük çevrelerinin, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler