Erdoğan'dan seçim için 'istikrar' tehdidi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlara seslendi: Benimle alıp veremediğiniz nedir. İnşallah bunlara fırsat verilmeyecek bir netice çıkması suretiyle bu ülke inşallah istikrara kavuşur ve istikrarsızlık olmaz...

Yayınlanma: 26.08.2015 - 14:12
Abone Ol google-news

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

“BU SEÇİME BEN GİRMEYECEĞİM”

-Varsa yoksa Erdoğan aşağı Erdoğan yukarı. Ya seçime ben girmeyeceğim ki…

-Beştepe'nin adresini bilmeyenlere, koalisyona hayır diyenlere, bu makama hakaret edenlere ben hangi görevi verecektim.

-Seçimde milli irade tecelli edecek, inşallah bunlara fırsat vermeyecek sonuç çıkacak ve istikrar devam edecek. Sağlıklı ortamda yapılmayan 7 Haziran seçiminin yol açtığı sıkıntıyı 1 Kasım’ın çözeceğine inanıyorum.

-Hendekler HDP'li belediyelerin kepçeleriyle kazılıyor. Meclis’te 80 vekili olan parti tavrını terörden yana koydu. Terör örgütü ateşkesi bitirdiğini açıkladığında bu parti açık bir duruş sergileseydi Türkiye farklı bir yerde yapılabilirdi. Terörü biz bitiririz diyor, hadi bitir. Silahı biz bıraktırabiliriz, hadi bıraktır.

-Onlara göre savaş isteyen şahsım... Bu iddiaya inananların akıl sağlığından şüphe ederim. Devlet silah bırakmaz, çünkü silah refahın sigortasıdır

-Bu seçime ben girmeyeceğim. Siyasi partiler girecek. Benimle alıp veremediğiniz nedir. İnşallah bunlara fırsat verilmeyecek bir netice çıkması suretiyle bu ülke inşallah istikrara kavuşur ve istikrarsızlık olmaz.

-1 Kasım istikrar mı istikrarsızlık mı? Bunun seçimi olacaktır.

-Türkiye tarihinin en kritik dönemlerinden birini yaşıyor. Yeniden alevlenen bölücü terör örgütünün eylemlerine karşı güvenlik güçlerimiz etkili bir mücadele yürütüyor.

-Parlemento bu işi çözememiştir, Ozaman millet çözecektir. Muhtarlarımıza çok iş düşüyor.

-Önceliklerimizden biri de terörü ve bundan dolayı ortaya çıkan acıları dindirmek olmuştur.

-Biz analar ağlamasın derken samimiydik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler