Konya'da 8 katlı binada yangın paniği ve kavga

Konya’da yalıtım yapılan 8 katlı apartmanın çatısında malzemelerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Alevlere itfaiye ekipleri müdahale ederken, çatıda mahsur kalan işçiler de itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi. Tadilatı yaptıran apartman yönetimi ile tadilatı beğenmediği ileri sürülen müteahhit ve arkadaşları arasında çıkan kavgayı polis engelledi.

Yayınlanma: 01.09.2015 - 15:38
Abone Ol google-news

<video:357959>

Olay saat 13.00 sıralarında Karatay İlçesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı apartmanda meydana geldi. Üst katı tripleks olan binanın çatısında işçiler tarafından sunta kullanılan ve pürmüzle yakılarak döşenen membran çatı kaplama yapılırken malzemelerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Alevler binanın çatısını sararken, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de çatı katındaki yangına müdahale etti. Çatıda mahsur kalan işçiler de itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi. 5 ayrı itfaiye aracının müdahale ettiği yangın yaklaşık 1,5 saat süren çalışma sonrası kontrol altına alınarak söndürüldü. Büyük panik yaşanan yangın sırasında bitişikte bulunan apartmandaki ev sahiplerinin de yanarak yere düşen parçaları söndürmek için hortumla su sıkması dikkat çekti.

Tadilatı yaptıran apartman yönetimi ile yangını haber aldıktan sonra olay yerine gelen ve yapılan tadilatı beğenmeyen apartmanın müteahhiti ve arkadaşları arasında kavga çıktı. Yaklaşık 10 kişinin katıldığı iki gurup arasında çıkan kavgayı polis biber gazı sıkarak ayırdı. Kavga sırasında yüzünden yaralanan bir polis memuru olay yerindeki ambulansta tedavi edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler