Şehitlik hep fakirlere mi düşer usta...

On gün önce annesini kaybeden polis memuru Olgun Kurbanoğlu, bugün PKK'lilerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit polisin ablası, çıplak ayakla törene katıldı...

Yayınlanma: 01.09.2015 - 16:01
Abone Ol google-news
<video:358019>

Babasını yıllar önce yitiren, annesini toprağa verdikten sonra, iki gün önce Karakoyunlu'daki görevine başlayan polis memuru Olgun Kurbanoğlu, iki kişiyi gözaltına almak isterken açılan ateş sonucu şehit oldu.

 Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi.

Törene, Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus, Vali Yardımcıları Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polisin eşi, çocukları ve kayınpederi ise Susuz'a gittikleri için törende hazır bulunmadı.

Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti.

Cenaze töreni için Kars'tan otomobille gelen çıplak ayakla inen acılı ablaya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi.

EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Şehit haberinin ulaştığı Çamçavuş köyünde, Kurbanoğlu'nun baba evi ile civarına Türk bayrakları asılarak, evin yakınında taziye çadırı oluşturuldu.

Şehit polis memuru Kurbanoğlu'nun son olarak 10 gün önce vefat eden annesinin cenazesi için köye geldiği ve 3 gün önce görev yeri Karakoyunlu ilçesine döndüğü öğrenildi.

Şehidin ailesi, acı haberin alınmasının ardından önce Iğdır'a oradan da cenazenin sevk edildiği Erzurum'a gitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler