İstanbul'da eş zamanlı operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceden belirlenen birçok adrese 'terör' operasyonu düzenledi.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 09:03
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saat 04.00 sıralarında Ataşehir ve Sarıyer'de önceden belirlenen bir çok adrese eş zamanlı 'terör' operasyonu düzenledi.

Operasyon kapsamında, 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı polis araçlarıyla Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi'ne giren ekipler, Özel Hareket polislerinin de desteğiyle çok sayıda adrese baskın düzenledi. Mahallede bazı adreslere baskın düzenlenirken, Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde de daha önceden belirlenen adreslere operasyon yapıldı. Polis, operasyon sırasında geniş güvenlik önlemleri alırken, TOMA ve Çevik Kuvvet polisleri de tedbir amaçlı bekletildi.


Bu arada Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Gelincik Sokak'ta baskın yapılan bir adreste operasyon sırasında bir kadının vurulduğu iddiasında bulunan kişiler polise ve basına tepki gösterdiler. Söz konusu adrese çevik kuvvet ekibi yönlendirildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler