Gaziantep'de dehşet

Gaziantep'te 59 yaşındaki Kahraman Gürsoy, eşi, gelini ve 2 yaşındaki torununu silahıyla vurarak öldürdü. Cinnet getirdiği iddia edilen Gürsoy, ardından aynı silahla kendi hayatına son verdi.

Yayınlanma: 20.10.2015 - 13:46
Abone Ol google-news

Olay Emek Mahallesi'ndeki Cemil Cahit Güzelbey Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Kahraman Gürsoy isimli emekli vatandaş, gelini Hatice Gürsoy (31) ile tartıştı. Olay anında cinnet getiren kayınbaba, kendisine ait silahla evin içerisinde ateş etmeye başladı. Kurşunlar eşi Firdevs (51), gelini Hatice ve torunu Muhammed Tunahan'a (2) isabet etti. Daha sonra silahı kendi başına dayayarak ateşleyen Gürsoy, intihar etti. Gürsoy'un sağa sola ateş ettiği esnada bir torunu ise koltukların arkasına saklanarak kendisini korudu. Gürsoy'un bebek torunu uykuda, diğer torunu ise okulda olduğu için saldırıdan kurtuldu.

Silah seslerini duyan vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hatice Gürsoy ve oğlu Muhammed Tunahan'ın öldüğünü belirledi. Cinnet getiren Kahraman Gürsoy ile eşi Firdevs Gürsoy ise ağır yaralı olarak kaldırıldıkları 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. 4 aile üyesinin cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler