Avukatlardan Beşiktaşlı anma

Ankara katliamında yaşamını yitiren Ata öğretmen Soma duruşmasında anıldı.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 12:32
Abone Ol google-news

Soma'da 301 işçinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından Akhisar'da görülen davada mağdur avukatları, Ankara katliamında yaşamını yitiren Beşiktaş Halkın Takımı tribününden devrimci öğretmen Ata Önder Atabay'ı anmak için duruşmaya Beşiktaş armalı tişörtlerle geldi. Avukatlar, “Soma'da bir kaliamdır. Ankara da bir katliamdır. Sorumlular hesap verene kadar mücadele edeceğiz. Kaybettiğimiz dostlarımızı da unutturmayacağız” dedi.

Ankara'da Emek Barış ve Demokrasi Mitingi'nde yaşanan canlı bomba saldırısında yaralanan ve yaşam mücadelesi önceki gün kaybeden Ata Önder Atabay, Soma davasında avukatlar tarafından anıldı. Beşiktaş Halkın Takımı tribünlerinden olan Eğitim Sen üyesi öğretmen Atabay'ın devrimci kişiliğine vurgu yapan avukat Aziz Aytaç ve Denizer Şanlı, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Soma davasına Beşiktaş ve Halkın Takımı tişörtleriyle katıldı.

Atabay'ın, mücadele insanı olduğunu kaydeden Aziz Aytaç, “Katliam her yerde katliamdır. Soma davasının bu ay yapılan ilk duruşumasını Ankara katliamından dolayı boykot edip girmemiştik. Bugün de Halkın Takımı tribününden devrimci dostumuz Atabay'ı anmak için duruşmaya Beşiktaş ve Halkın Takımı tişörtlerimizle katıldık. Katliamlarda sorumlular hesap sorana kadar mücadele edeceğiz. Kaybettiğimiz dostlarımızı da unutturmayacağız. Önder hocanın anısını burada yaşatıyoruz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler