I.Ulusal “Şiddeti Anlamak" Kongresi

Şiddeti Önleme ve Rehabilitasyon Derneği (İMDAT) ve MEF Üniversitesi tarafından 12-14 Kasım 2015 tarihleri arsında MEF Üniversitesi’nde I. Ulusal “Şiddeti Anlamak” Kongresi düzenlenecek.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 15:27
Abone Ol google-news



Küresel ve yerel bir olgu olan şiddetin ne olduğu, nedenleri, etkileri ve sonuçlarını tespit etmek ve anlamak amacıyla düzenlenecek kongrede konusunda önemli çalışmalar yapmış uzmanların katılımıyla gerçekleşecek olan konferanslar, paneller, sözlü ve yazılı bildiriler yer alacak.

İMDAT Derneği Başkanı Oğuz Polat ve MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Havva Karagöz kongrenin amacını “Şiddeti yaşamak kader değildir. Her bireyin kendisine olan saygısı, kendisine yapılan davranışların sınırlarını çizmektedir. Bu yüzden de şiddeti anlamaya çalışmak belki de birey olmaya giden yoldaki en önemli adımlardan biri olacaktır. Bu kongrede yapılacak çalışmalar da bunu hedeflemektedir.” sözleriyle açıklıyorlar.

Ayrıca kongre kapsamında, 11-12 Kasım 2015 tarihlerinde  “Çocukla Görüşme Teknikleri”  konulu bir kurs düzenlenecek. Kurs için katılım ücreti 250 TL.

Kongre kayıtları devam etmekte olup kongre katılım ücreti İMDAT derneği üyeleri ve  öğrenciler için 125 TL, diğer katılımcılar için 250 TL. Kongre ile iligli bilgi www.siddetianlamak.com  adresinden edinilebilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler