Muhalif iki TV kanalının fişini çektiler

Sabah saatlerinde biber gazı, cop ve TOMA'dan su sıkarak baskın yapılan Mecidiyeköy'deki Kanaltürk ve Bugün TV'nin yayınları karartıldı.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 16:46
Abone Ol google-news

<video:397821>



Bugün TV ve Kanaltürk'ün yayını kesildi. Yayının kesilmesi talimatını veren kayyum heyeti, "Karar göstermemiz gerekmiyor. Yönetim kurulu olarak bu kararı verdik" dedi.

Kayyum Ümit Önal iki polis ile birlikte uplink odasına girdi. Önal, "Bize zorluk çıtkartmayın" dedi ve sivil polisler eşliğinde yayının fişi çekildi.

Bugün TV Genel Yayın Müdürü Tarık Toros, önlerindeki ekranlar kararana kadar yayın yapmaya devam edeceklerini söyledi. Toros, "Sabah-ATV kanalından bantlar geldiği ve oradan yayın yapılacağı söyleniyor. Yönetim kurulu kararı göstermiyor. Hiçbir şeyi göstermeden, 'yetki bende' diyerek tamamen fiili fevri olarak polis gücüyle sağına soluna polis alarak, ipek medya grubu binasında aplink sinyalini kapatıyor. Saniyeler içinde kapanıyoruz. Kanaltürk ve Bugün TV kararıyor sevgili seyirciler" dedi.

Kanaltürk yayını, Genel Yayın Yönetmeni "Bizim ekranımız kararıyor, ama siz enseyi karartmayın" sözleriyle son buldu. Kanaltürk'ün Televizyon Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros ve kanal çalışanları polis zoruyla dışarı çıkarıldı.

Tarık Toros, yayının karartılmasından sonra yaptığı açıklamada, "Polis mikrofonu elimden çekip aldı, el yazısıyla görevden alındık" dedi.

<video:397853>

 

Kayyumun ilk yayını : Azizler ve askerler

Nazlı Ilıcak: Solcu arkadaşlar gibi zulme direnmeyi öğreniyoruz

Bugün Tv'nin yayını Levent Kırca'nın darbe skecini hatırlattı

Plastik kelepçeli müdahale kameralara böyle yansıdı

Medyaya kanlı darbe... Gazetecilere yaka paça gözaltı

Kayyumun ilk yayınında Hitler var

ABD'den 'Koza - İpek Holding' açıklaması

Tomalı, bibergazlı kayyum

Kayyumdan da ‘damat’ çıktı

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler