İşte kayyumun çıkardığı Bugün ve Millet'in manşetleri

Polis zoruyla el konulan Bugün ve Millet gazeteleri bugün, kayyumun attığı manşetlerle çıktı.

Yayınlanma: 30.10.2015 - 09:31
Abone Ol google-news

El konularak kayyum ataması yapılan İpek Medya Grubu gazeteleri Bugün ve Millet, bugün ilk kez kayyumun hazırladığı sayfalarla raflardaki yerini aldı.



Bugün gazetesinin bugünkü birinci sayfasında,  devletin zirvesinin katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın olduğu bir fotoğrafla "Cumhur meydanda" başlığıyla çıktı. Gazete, AKP'nin Diyarbakır'daki mitingine geniş yer ayırarak, "Diyarbakır'dan barış mesajı" başlığını kullandı. Sayfada tek bir muhalif habere ise yer verilmedi.



Kayyum yönetimindeki Millet gazetesi de "Türkiye tek yürek" manşetiyle çıktı. Gazetenin birinci sayfasında ayrıca AKP'nin dünkü Diyarbakır mitingine de geniş yer verilerek, "Diyarbakır'dan kardeşlik mesajı" ifadelerine yer verildi. Millet gazetesinde de, muhalif haberlere yer verilmedi.

"AHLAKİ VE MİLLİ" ÇİZGİDE

Kayyum Hasan Ölçer, dün Twitter'daki hesabında, gazeteleri incelerken çektirdiği bir fotoğrafı koyarak, "Atandığımız gazetelerin yayınları durmayacak, bilakis Anadolu insanının hissiyatına tercüman, ‘ahlâkî ve millî’ bir çizgide devam edecektir" tweetini atmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler