Tetikçi Cem Küçük'ten Aydın Doğan'a: Artık selam durmalısın

1 Kasım seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren Star'ın tetikçi yazarı Cem Küçük, "Hiç beklenmeden FETÖ medyasına el konmalı, Aydın Doğan bu millete selam durmak zorundasın!" dedi.

Yayınlanma: 02.11.2015 - 14:54
Abone Ol google-news

Gazetecileri ve medya gruplarını tehdit edip hedef gösteren AKP tetikçisi Cem Küçük, Zaman ve STV'ye el konulması için çağrı yaptı. AKP’nin zaferiyle sonuçlanan 1 Kasım seçimlerini değerlendirdiği Star'daki yazısında, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a seslendi: Artık selam durmalısın...

Küçük'ün ‘Millet hainlere büyük ders verdi!’ başlıklı yazısında ilgili bölümler şöyle:

"Gelelim FETÖ’ye. Bu ülkedeki her partinin tabanı FETÖ’ye kin kusuyor. Devletimizin FETÖ’ye karşı yürüttüğü her hareket meşrudur. İpek Medya Grubu’na atanan kayyum da sonuna kadar hukuki ve meşrudur. Millet buna onay vermiştir. Artık bu çete hemen bitirilmelidir. Hatta hiç beklenmeden Zaman ve Samanyolu dahil diğer FETÖ medyasına el konulmalıdır. Bu yasal ve meşrudur. Millet buna onay vermiştir. Savcı ve hakimlerimiz zaten gerekeni yapıyorlar ama 1 Kasım sonuçları onlara da gereken pozisyonu açmıştır. Hiç çekinmesinler ve gerekeni yapsınlar."

"Yazıyı bitirirken de “Bu maç henüz bitmedi” dedim. Evet Aydın Bey. AK Parti ezdi geçti. İyi düşünmenizde fayda var. Aydın Doğan artık bu milletin karşısında selam durmak zorundasın. Sana ayrıca geleceğim Aydın Doğan. PKK ve FETÖ ile tüm bağını keseceksin. Yapacaksan meşru muhalefet yap. Bu iki terör örgütünü meşru gören isimler ana akım medyada olamaz. FETÖ ve PKK terör örgütü değildir diyenler Doğan Medya aracılığıyla kara propaganda yapmaya devam ederlerse bunun hukuki sonuçları olacaktır. Hep birlikte göreceğiz."


Küçük, “FETÖ ve PKK terör örgütü değildir diyenler Doğan Medya aracılığıyla kara propaganda yapmaya devam ederlerse bunun hukuki sonuçları olacaktır. Hep birlikte göreceğiz” diye yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler