Bakan yıkımı terketti... Skandal büyüyor

Maltepe’de çok sayıda bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle patlayıcılarla yıkılması sırasında yaşanan skandal sonrası bakan Fatma Güldemet Sarı yıkım alanını terketmişti. Olay sonrası bir skandal daha ortaya çıktı.

Yayınlanma: 26.12.2015 - 16:35
Abone Ol google-news

<video:454308>

Zümrütevler Mahallesi Çağlayan Sokak’ta deprem riski taşıdığı gerekçesiyle rapor verilen site bu sabah törenle yıkılacaktı. Türkiye'de bir ilk olarak sunulan yıkım sistemini Bakan Fatma Güldemet Sarı da izlemeye geldi. Ancak binadaki patlayıcılarda yaşanan aksaklık sonrası çürük denilen bina yıkılmadı.

'Depreme dayanıksız' denilen bina dinamitle yıkılmayınca bakan alandan ayrıldı

10'LARCA KİLO PATLAYICI BİNA İÇİNDE

Bina içine yerleştirilen kablo sisteminde yaşanan kopukluk nedeniyle bazı patlayıcıların patlamadığı vi 10'larca kilo patlayıcının bina içinde kaldığı öğrenildi. Şimdi bina içinde kalan patlayıcıların akibetinin ne olacağı merak ediliyor.

BAŞBAKANLIK CANLI İZLİYORMUŞ

Başbakanlıktan da Türkiye'de ilk olması nedeniyle yıkım anının canlı olarak takip edildiği ve Bakanın da bu nedenle yıkım alanına gelerek yıkımı takip ettiği bildirildi. Yıkım sonrası Bakan Fatma Güldemet Sarı'nın çok sinirlendiği ve bazı profesörleri azarladığı da iddia edildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler