Cizre ve Sur'da çatışma: 2 şehit

Diyarbakır Sur ve Şırnak Cizre'de çatışmalar şiddetlendi. 2 asker şehit oldu.

Yayınlanma: 08.01.2016 - 15:30
Abone Ol google-news

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde bugün çıkan çatışmalar sırasında PKK'lilerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş ve tuzaklanan patlayıcıları uzaktan kumandayla patlatması sonucu 5 asker yaralandı. 1 uzman çavuş, Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı askerin ise hastanede tedavisine devam ediliyor.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde 2 Aralık günü, ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

 
Cizre'de de 1 şehit
 
ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde de PKK'lilerin roketatarlı saldırısında uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu.
 
Şırnak'ın 14 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lilerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonlar sürüyor. İlçenin Cudi Mahallesi'nde süren operasyonlar sırasında teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda, Jandarma Özel Harekat Timi'nde görevli uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu.

İlçenin Cudi Mahallesi'nde operasyonlar devam ederken, gün boyu silah ve patlama sesleri duyuldu.

ACI HABER AİLESİ VERİLDİ
 
Ümit İnan'ın Kocaeli'nin Gebze İlçesi Mustafa Paşa Mahallesi'nde bulunan ailesine acı haber verildi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, asker ve emniyet görevlileri ile eve gelerek Nezir ve Zeliha İnan çiftine oğullarının şehit olduğunu bildirirken, bir 112 Acil ekibi hazır bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon